I think they secretly liked you!

Kuckeliku!

Hemma igen från en dunderskön kryssning med Marikafika! Parappapapapapapapapappa Parappapapapapapapapa! Fan va roligt vi hade det!

Idag träffade jag äntligen Malin igen på Ingelas hejdå sak <3

Fan va jag kommer sakna Ingela! Nu har jag träffat henne för sista gången till att hon kommer ner igen, det finns verkligen ingen som ens är i närheten av lika mycket Ingela som Ingela, unik! <3
ingela
Haha! Hanna glömde sin cykel!

I morgon drar jag till skogen och klövsjö!

Hare gött era små grisar <3

il se dissout

rosa kläder idag

Toodelilooo!

malin

Jag har inte träffat malin på en evighet! Hon kommer hem idag, men idag åker vi. Jag saknar henne <3
Jag hoppas verkligen att hon kommer på torsdag, för sen åker jag bort igen. Är det nån som har nån aning om när Patricia kommer hem?

Idag ska jag träffa Hanna, henne har jag inte träffat på megalänge men äntligen ska vi träffas och skvallra! Och sen drar Jag och Marika till Riga!

marika
Nu jävlar!

il se dissout


How I met your mother...

Tjingeling blåbärsmuffinsar!

Varför är 90% av alla killar idioter? Varför ser dom inte när dom gör fel?

Så, denna dag förgyldes av Anna, Tor, Moder och Linnea. Anna och Tor är riktiga bebisar, de Bajsar, klagar, äter och sover!

På Torsdag tänket vi ha en "hejdå sak" för Ingela nånstans mellen 12 och 12, kom gärna på det!

I morgon drar jag på kryssning med Marika till Riga, så jag kommer antagligen inte skriva nåt fören på torsag. Men nu ska vi göra typiska Linnea och Marika grejer, vi ska klaga på dumma pojkar och bara ha roligt!

Tips: Kladdkaka med frysta blåbär i <3

il se dissout


MÅNDAG

Hejsan hoppsan!

Körde till Sollentuna för att fixa pass idag och stannade självklart i Kista på vägen hem. Skulle växla pengar till Rigiska pengar men det va tydligen omöjligt så jag får se hur det löser sig. 

Men det blev några inköp där i alla fall

puff!inköp

Bikini: Twilfit 110 kronor
Puff! : 25 kronor

Jag gillar rea <3

Jag tycker att Hanna ska ta sig hit så att vi kan umgås!

il se dissout

Huvudvärk...

Halihallå!

Pannkakor med jordgubbssylt är nog ett av världens underverk!

Idag drog jag in till den stora staden med Marika, Anna, Tor, Maria, Sara och Ingela för att se Harry Potter igen. Helt underbart än en gång! Sedan blev det 7eleven fika och en lång promenad, trevligt trevligt! Vatten lugnar ner en och killar är idioter. Ja jävlar vad vi fick det stressigt till tåget, men vi hann! Anna och Tor är två pussavokados <3 

Jag har röda naglar och jag älskare <3

il se dissout 

Won won!God morgon god morgon god morgon!
Söndag idag. Jag vaknade runt klockan halv tolv av att två hulliganer var tvugna att hoppa studsmatta precis utanför mitt fönster, självklart var det omöjligt att somna om. När syster nummer två vaknat så blev jag övertalad om att jag skulle göra frukost till henne och så blev det.


Hanna och Marika skulle komma dit men Hanna kunde inte.. Saknar henne, men det löser sig! Jag gissar att Tor kommer komma springandes snart though.

Harry Potter och halvblodsprinsen ikväll klockan 18.00 på Rigoletto, joina gärna!

soluppgång

Vad tycker ni? Är sommarlovet för långt? Längtar ni till skolastart eller arbetstider?

il se dissout


Cause she's a lady marmalade!

The hills are alive with the sound of music
Moulin rouge beyond anything

Idag startade jag helt plötsligt en blogg, trevligt trevligt! Annars har jag haft en typiskt sommarlovsdag idag, du vet en sån där som försvinner när klockan går och en sån där som minnet kidnappar utan att nånsin låta mig se den igen. Jag vaknade helt otroligt mycket för sent såklart, gick upp och åt frukost. Klockan tickade på som en självklar rutin. Soffa, sol, studsmatta, trevligheter. Helt plötsligt öppnades dörren och snap! jag upptäckte att klockan fallit sitt slag till 15.00 och jag upptäckte att Tor och Anna snubblat in genom och klagomål flög genom luften från alla håll. Kaffe behövdes, mat behövdes och ja, det fixades. Klagomålen sinade och tystnaden övergick i ljudet som strömmade i skepnad av StarWars ur televisionen. Pommes frites, bearneise sås och StarWars. Utan förhinder snurrade klockorna varv för varv och poff så satt helt plötsligt Uffe och Emmma i soffan förhäxade av kraften i StarWars. Och när vi satt där fick jag en uppenbaralse och jag upptäckte att alla var hemma samtidigt, och det hade typ aldrig hänt nånsin! Det var helt enkelt episkt!"il se dissout"

-"il se dissout"

utan mening

Once again, shit happens!

RSS 2.0