525600

Dina ögon. Dom ändrar färg i ljuset. Men dom kan titta nu. Jag är inte rädd.

Hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

"Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser"

Upptäckte en källa av lycka!

O jag kan inte skilja på vinna dig
O jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig


Melissa Horn, ett absolut måste <3 Tack Marika!

This is it!

This is it, here I stand
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real


Fredag fredag fredag!

Haaaaaaaj!

Linnea älskar "RENT" <3

Ikväll ska jag på mysig tjejkväll hos Louise! Har inte så stor aning om vilka som kommer med det löser sig väl :)

Idag gjorde jag en namnskylt på bilden, det är praktist taget klar, förutom att jag inte skrivit namnet än. Så just nu är det inte riktigt en namnskylt utan snarare en skylt, fast den sitter ju på datan så det är ingen skylt utan snarare en blandning av en bilder ihopsattta i lager till ett lager! Kanske lägger upp den nånstans nångång, får se hur det blir med det.

Jag gick det skolan med skor med hål i idag. Sen började regna och så låg det en massa meningslöst vatten på marken som prutade in i mina skor. Mina fötter är blöta nu. Funderar på att värma dom med en hårtork eller nåt sånt.

Jag tränade värsta styrka på gympan idag, jag är fett duktig!

Jag hade bara två lektioner idag. Fick höra att en himla massa människor inte tänker gå på insparksfesten! Inte okej nånstans, får man gå så går man! Jag får inte gå :'( jävla sam!!!


Träning!

Träning! Träning! Träning!

Marika kommer inte dit, men nu ska jag dra!


Bajskorv

Det här går väldigt långsamt! Mobilen flippar så jag kan inte hjälpa Marika!Från nummer 1 till nummer 2 och det har tagit en timme och tio minuter! Långsamt!!

Sådär irriterande!

Skolan idag, studerade matematik och och fotade mitt spöke! Det smälte för ett hjärta!

På träningen idag fick jag reda på en grej som gjorde mig SJUKT irriterad!! Seriöst! Det funkar inte längre! FAN!

Nånting har förändrats så att jag blir fett deppig. Inte trevligt.

På TVn äter dom taggtråd och köper ahlgrensbilar. Idag började jag prata med Lisa igen, vilket jag inte gjort på tusen år. Roligt!

Idag tog jag hem mitt matkort, och jag är nästan helt säker på att jag kommer glömma det i morron.

DISS!

Fredag! Nej... Lördag?

Hoppsan!

Igår... Åkte hem från skolan efter två lektioner i skolan och så gjorde jag mig fin och grejer! Sedan kom släkten och jag fick äta tårta! Vi hade en himla mysig kväll med en massa prat och sånt. Efter ett tag så körde vi iväg mot Sätra. Där var det party party! Sätra ligger serisöt långt bort åt absolut ingenstans alls. Men där hittade vi älsklingar, Marika och Patricia! Och så Kalle!

Marika sov i the hus la Stårsta med mig! Myyys!

Idag träffade jag Malin och Karin och gick på promenad och babblade hur mycket som helst. Drog hem och åt, sen åkte jag med Anna och Tor till coop i Kallhäll för att köpa choklad till kvällen. Drog sedan över till Karin där Louise, Malin och Patricia väntade. Fotboll visades i bakrunden, jag såg ungefär tre sekunder av den, men det va passande för då var fan den snyggaste av alla i bild, ingen aning om vem... han va dansk, röd tröja!

Jag, Karin och Malin satte på stenhöööööög musik och dansade som bara den! Så jävla härligt! Jag dansar för sällan! Det är fan viktigt för hälsan! Vi dansade hela vägen till bussen och vi stod i busskuren i typ en halvtimme och sjöng(skrek) och dansade! Sen dansade vi hela vägen hem igen och jag blev bara piggare och piggare!

Dag utan klackskor eller basker!

Sitter i datasalen uppe i våran byggnad med min otroligt diskreta bildgrupp och leker med photoshop!

Bilden FINT VA!?

Grattis mamma som fyller år idag!
Jag ska få äta tårta! Släkten kommer ikväll och jag åt pannkakor till frukost!

Ska börja leka med en bild på mig snart, för idag glömde jag inte mitt USB-minne.

Glömde mina nycklar idag och sen hittade jag dom i jackfickan och fick en gigantisk chock! Skaffade mig ett nytt skåp idag också, jag har en nyckel, Johanna har en nyckel och Felicia har en nyckel. Alla kan inte glömma!

Måste bara påminna er om Jonas blogg : http://ijustwanttobelikebarney.blogg.se/ ja, den äger! Får mig att skratta varje gång! Tror att jag ska ta och göra mig ett par vantar i eftermiddag.

Idag har jag, av någon anledning, ingen basker på mig, jag fryser inte, jag har inga klackskor på mig och jag klagar inte. Vet inte vad som har hänt med mig.

Vad händer i helgen??


Det va nånting med ord!

You need only to understand that it is not necessary to understand, but only to enjoy! - Det skulle jag leva efter ett tag...

I morgon fyller min mor och jag ska äta tårta!

Det var ingen skuv den här veckan, jag hann inte dansa i tisdags, kan inte komma på träningen ikväll... allt det betyder att jag inte har träffat Marika(som jag brukar träffa varje dag) eller Malin eller Patricia på evigheter!! Saknar dom <3 Malin träffar jag ikväll, så jag överlever!

Ledarmöte ikväll!

Jag hade min första engelska tenta i onsdags, den gick ganska så bra tror jag. Men jag får se hur det går med resten. Lånade boken idag :)

il se dissout!

Söta bubblor!

Jag saknar skvallrandet! Varför händer det ingenting?

Kanelbullenatt!

Sitter på golvet med en massa underbara människor runt omkring mig, Marika, Fabian, Rebecka, Felicia och Malin. Karin drog för ett tag sen och Söder drog för ett lite mer tag sen... Vi tittar på Juno och det är himla mysigt. Idag är det kanelbullens dag så i ett av hörnen står det en tallrik med bullar. Jag har lite aids bakom ögonen, tar det som ett tecken att jag egentligen borde sova.

Tidigare så kollade vi på lejonkungen, Fabian och Felicia hade inte sett den tidigare så vi va tvugna att se den. Alla crashar utom Söder... och Karin vandrade hem för att sova i sin säng.

Vi har gjort två kladdkakor och en himla massa tusentals popcorn. Det Har varit en mysig kväll!


Ekmyran!

EKMYRAN IKVÄLL MED ÄNGEL, ÄNGEL, ÄNGEL OCH ÄNGEL!

Snö, jag lovar!

Snö snö snö! Jag lovar att jag såg snö idag, det föll från himlen!

Blev stenlycklig!

Saknar sommaren, saknar att bara kunna dra ut utan att frysa, saknar att inte behöva tänka nånting alls, saknar alla underbara kvällar!


RSS 2.0