Fuckin' brudar!

I should write a song about you and all the shit that you do
You don't even know what's up
But soon it all comes crashing down on you

Crash and burn girl
You don't mind the fall
until your face hits the ground

You should have a sticker on you saying Warning Keep Out
You're the kind of girl that'll mess you up for life
that's smashing up his car
crying on his doorstep
waiting in the rain all night
And did you tell him you're the kind that
never show your ugly side until you sticking like glue

You have no idea that it's you that I'm talking about!

Oersättliga tre dagar!

BJÖRKÖ 2010, VÅR <3
Party! Gurra skjuter mig...

Anna och våra underbara jävla talkie walkies!

Gurra!

Anna och Tor! Coolaste, tuffaste, bästaste.. eller?

Storasyster! Slask! Gummistövlar!

Puss puss puss puss puss puss puss puss

Jag och Malin! Inte fjortis...

JA! DRA MIG BAKLÄNGES!

Måste bara dela med mig. Det har varit ett grymt läger. Som en oas i vardagen, underbart. Vi har lärt oss om en mängd kloka saker, hört en massa kloka tankar och sista kvällen var alla VÄLDIGT KÄRA!
Jag älskar de människor som vet vad jag tycker utan att jag behöver säga ett ord, som förstår vad jag känner och varför jag känner så utan att jag behöver förklara. Ni är underbara. Skulle inte klara mig utan er.

Jag är stolt. Honestly. "Älskling älskling, älskar du mig så le". Jag klarade mig en gång, men bäst av allt! Jag knäckte Gurra! Stolt! "Älskling älskling, visst älskar jag dig men jag kan inte le." Jag har brutit min mask och börjat handskas med leken.

Vi dansbattlade och jag är ganska säker på att mitt lag förlorade. Fast det blev inte officiellt. Vi ställde in catch the flag, vilket uppskattades med tanke på att det låg snö på marken vilket innebar; skade fötter och blöta kläder. Istället blev det en danskväll i allra högsta grad. Lyckat! Två timmars extra tid under dagen satte vi på riktigt DUNKA DUNKA i oktaven och det blev galet, grymt!

Fredagkväll låg vi på golvet utanför Danielas rum, åt godis och lyssnade på henne när hon talade om... om allt. Sedan satte vi på TVn, ingen bara idé, så fort någon sätter mig framför en TV så somnar jag. Vaknade av att Gurra snackade om någon reklam och jag fattade ingenting över huvud taget. Kom fram till att det var dags att gå och lägga sig.

Lördagkväll somnade jag klockan kvart över elva och upptäckte efter en halvtimme att folk hade dragit från rummet (har sett nu att någon var inne med en kamera för att fota oss!). Gick upp och vi sjöng för knotsen. Taggade sen för kaffe som skulle stå i köket. DET VAR SLUT! Lagom förskrossad kömpade jag för att hålla mig på fötter, lyckades tills klockan kvart i tre då jag började se människor som inte fanns och valde att gå och lägga mig. Vaknade cirka 5 timmar senare utan förvarning och fick seriöst panik. Blev lagom nedsprutad men det var inte så farligt. Däremot har jag fortfarande inte vaknat. 

När man åker hem från lägren blir man bara så deppig. Man gör absolut ingenting. Kan lika gärna göra absolut ingenting tillsammans med alla andra. Känns helt fel att sitta hemma.  Saknar det helt enkelt <3

Men det har varit underbart, SMET helt enkelt <3


Dagen-efter-lägret-dag!

Spår i sanden.

Fina ord kommer från fina tankar!
Jag är fylld, fullständigt fylld men fina tankar. Men fina ord, det finns inga.

Tack <3


Hatar såna har dagen-efter-lägret-dagar. Man är fullständigt död och gör absolut ingenting, även fast man säger att man ska göra en massa saker. Man låter bara tiden gå och ligger och tänker. Vilar ögonen några sekunder. Sover. Vaknar. Meningslöst. Man vill ju träffa folk, man kan ligga och vara döda tillsammans, vill tillbaka.

Missade bussen

Har slutat men såg självklart till att missa bussen! Så nusitter jag här och väntar på bättre tider. Lyckades tvinga Felicia att gå till stationen med mig, vilken var grymt!

Tänkte att det var dags att säga hejdå. För ikväll drar jag. Tillsammans med en himla massa andra, till BJÖRKÖ! Kommer hem på söndag. Nu ska jag hem och stressa. PUSS! Vi ses <3

Visst finns du?

Du som är trött på när folk säger "Du är mitt allt".
Du som avskyr när folk säger "Jag älskar dig" efter EN vecka.
Du som hatar när din partner hör av sig till dig 24/7.
Du som inte tål när folk tjatar om hur mycket de älskar varandra.
Du som inte tycker en förlovning passar sig om man varit tillsammans i mindre än två ...år.
Du som hatar när du inte längre är en självständig individ utan ett "vi".
Du som inte klarar av folk som inte har ett liv utanför sitt förhållande.
Du som hatar dom som tror att de är dem första som är kära.
Du som hatar "ingen förstår vår kärlek för varandra", klart som fan att folk fattar!
Du som inte klarar av "Det var kärlek vid första ögonkastet", vad hände med insida och personlighet?
Du som avskyr "Du är den rätta" från 15-åringar.
Du som ogillar "Du och jag förevigt", förevigt finns inte.

Du som fortfarande tror på kärlek efter detta! Underbara människa!

Lite blondare, lite bättre!

Med rosa kjol, randigt linne, stort blont fluffigt hår och rosa glittriga öron blev jag Nasse och det blev ett ganska galet men mysigt SKUV <3

Fått klagomål! Inte Fjortis syster!

Den där stukna handen röntgades och den var bruten. Nu langas gips i 3 veckor till. Känns ganska tråkigt. Men nu är det helg så den här helgen försvinner ganska fort, sen är det Björkö och det är mysigt, sen fyller jag år och blir 17 år och veckan efter det försvinner gipset, så det här blir nog ingen stor grej. Gör knappt ont längre!Jag har bott hos Malin i några dagar nu med denna sötnöta kisse och när jag skulle hem så vaknade jag och fick se denna lapp. Gull <3

Idag är det fredag och jag har endast bild, praktiskt taget ledig helt enkelt! Nu sitter jag och myser med Stardust och toblerone <3

Ingela är hemma den här veckan, Jag hoppas att jag kan träffa henne i helgen!


Booom, krasch! Woooohooooooo!

Kommer ifrån 3 plusgradiga Jakobsberg till 20 minusgradiga Klövsjö för en dundervecka på en bräda för att chötta gärnet!! Graderna har stigit upp och rasat ner för varenda minut och veckan började med en fruktansvärt sjuk smärta i ryggen! Men det var jävligt skönt att vara tillbaka på brädan igen efter så sjukt lång tid kan bara säga, sjukt underbart.

Efter att Emma sett ansiktet på en kotte och varit fult bestämd att det varit en mus springa över en backe så va det eldklot som jag såg en kväll inte fullt lika konstigt. Helt enkelt, ett UFO! Inga droger för våran del. Däremot fick vi höra Tor säga "Jag sitter i ett moln!" och nej, vi har absolut ingen aning om vad han hade för sig i Frankrike.

När det var två dagar kvar på veckan så kraschlandade jag på min handled och fick HELT SJUKT ont! Jag spenderade en halv dag i sängen, illamående, yr, skadad och förstörd på grund av min hand. Dagen efter spenderades hemma ensam i stugan tillsammans med en kopp varjm choklad och matteboken. Party...

Den kvällen/igårkväll gick jag emot Ingelas goda sjukvårdsråd och drog ut backen i alla fall! Jag och Anna! Två skadade flickor, två brädor, elaka liftar/liftspår. Gjorde illa mig liiite till. Idag det langade jag en halvdag i backen och körde lååååångsamt, långsamt, långsamt. Spenderade sedan inte en enda minut med att köra bil hem, men nu är jag i alla fall hemma.

I morgon, ska jag ta mig in till Danderyds sjukhus för en röntgen!

Saknar alla människor <3

RSS 2.0