Riktigt lyckad helg!

Totalt lyckad helg!

Började i fredags med sweet sixteen för Patricia i Berghem. Med Mig, Malin, Alexx, Christoffer, Matilda, Fabian, Söder, Danne och Patricia! Det var riktigt roligt, precis som alltid ni vet.

Vaknade sen på lördag klockan tio, gick upp, ändrade mig och gick och la mig igen. Gick sen upp klockan ett, duschade, valde kläder, skrapplade fram en massa skor, slängde ner allt i en väska och vandrade över till Karin för att göra oss fina tillsammans. När jag varit där ett tag kom Malin också, vi åt pepparkakor och gjorde oss helt otroligt snygga! Helt plötsligt var klockan bussen-går-om-4-minuter-dags-att-få-panik så vi drog till bussen. Peppade med musik vid bussen. På stationen träffade vi Fjorton och hennes syster, det va trevligt. Vi tog bussen upp till hummelmora och vi hade en otroligt läskig, lång och mörk promenad framför oss i klackskor. Vi skrämde omedvetet upp varandra hela tiden, men bi tog oss fram utan allt för stora panikutbrott. Vi kom fram till båthamnen och Karin stod inte på listan men vi fick självklart komma in ändå. Där inne var det fullpackat med snygga pojkar och flickor i svart, vitt och röött! Vi partade gärnet med en himla massa oväntade och vänade överraskning. Man måste vara berädd på vad man ska förvänta sig av killarna; Affe, Mårten, Söder, Fabian, Kimmy, Daniel, Samuel, Nisse, Affe, Tommy, Omtyckt Kaos! Sara och Klara älskade det nog! Jo, lyckad kväll <3 När vi skulle gå och möta Anna och Tor vid halv 2 så fick man försök till utfrågning av Mårten som är i grymt behov av en flickvän just nu. Men han måste ändra sin inställning på tjejer för att det ska fungera, han ser dem nämligen inte som människor utan mer som objekt, inte många tjejer som vill ha en sådan kille.

Vaknade halv 11 på söndagmorgon och kom på att jag hade panikmycket plugg! Såg mig i spegel och blev lite smårädd, SVART runt ögonen hade inte tagit bort sminket från kvällen innan, håret åt alla håll hade inte tvättat ur hårsprayen från kvällen innan. Satte på mig grymt omatchande kläder och en hatt jag hittade i hallen(upptcäkte igår att jag är aaaaaasnygg i hatt!) och gick ner och åt en pepparkaka, ett tag efter det kom Anna och Tor ner och skulle fixa frukost. Lagom till frukosten kom Gurra förbi och åt med oss. Vi bakade lussebullar, pepparkaksbullar och karamelliserad pepparkaka. Vi bakade, lyssnade på yoddel och skum musik. Jag pluggade under tiden, och blev klar med plugget flr en halvtimma sen. Det löste sig! Försökte skapa julstämning hela dagen men Gurra var aldrig nöjd "Det är ju inte snö :(" men det var i alla fall väligt juligt.



Underbara människor! Ni gjorde en potentiellt deppig dag till en riktigt grym jävla dag <3

Partaaaaaaaaaaaj!

Fredagkväll sweet sixteen i Berghem!
Lördagkväll trippelbirthday ute i skogen! Lyckat!
Söndag morgon Patricias födelsedag fortfarande ute i skogen!


Grattis Hanna, Sara, Klara och Patricia!

Nu vill Jag se foton!


DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANS!






Cause we love it!!

"Alfie to Matt over! Alfie to Matt I'm Alfie and you're Matt"

Hallihallå!

Va sjuker igår, så det va ingen skola alls. Har inte varit i skolan på hela veckan, men idag tänkte jag dra dit, eftersom jag bara hade två simpla lektioner, bild och matte. Enklaste ämnena liksom. Men när jag vaknade så hade febern kommit tillbaka. Stannar hemma idag också.

Igår så va ju uppe i kyrkan på konfirmation. Det va la roligt. Vi va ganska få ledare men det var bara bättre. Vet inte vilka som saknades dock... Sofia, Jocke, Matilda, Anna, Gurra, Jag var där... vilka mer? Det var i alla fall roligt. Drack kaffe. Knotsen gjorde drama. Vi lekte. Diskterade Gurras nya taktik med sin högra lugg och hur vettigt det är att springa runt i våran skog vid tågrälsen. "Ska man springa på tågrälsen? Då måste man springa jääävligt fort!" - Jocke! Och skvaller, ooooj skvaller! Björn var sjuk. Men det blir konfa idag i alla fall. Om ni inte hör något annat. Jag tror att jag blev sjukare av att åka upp dit. Men det gjorde inget. 

Lite irriterad på att jag hade feber i morse. Ville till skolan idag. Vill till bilden. Måste plugga matte. Hade varit perfekt. Vill inte starta veckan med torsdag direkt. Någon som vill lära mig allt dom kan om funktioner och grafer på en halv vecka? Dags att börja plugga.

Har börjat få svårt att prata. Ont i halsen. Försöker att prata så lite som möjligt. Det är helt sjukt jobbigt!

Kanske ska ta och spela lite piano, och lära mig holy holy. Kan den snart.

Har kollar på extramaterialet till Harry Potter and the halfbloodprince idag, det va feeett med roligt. Gillar't starkt!

Hör av er! Känner mig isolerad här borta i skogen.

How wonderful life is now your in the world <3

- The hills are alive with the sound of music
- Voulez vous coucher avec moi ce soir
- Because we can can can
- A silly lovesong
- Cause it's good for your mind
- Here we are now entertain us
- Daimonds are a girls best friend
- I hope you don't mind that I put down in words how wonderful life is now that your in the world
- Spectacular spectacular
- One day I’ll fly away and leave all this to yesterday
- Love lift us up where we belong where the eagles fly on a mountain high
- Love is just a game
- We should be lovers and that's a fact
- Touched for the very first time
- Seasons may change winter to spring but I’ll love you till the end of time
- Suddenly my life doesn't seem such a waste
Amazing <3

Fortfarande sjuk så jag stannade hemma från skolan idag. Jag är svinisvaccinerad så det är nog nte det. Kommer nog vara hemma i morgon också. Men planen är att jag ska bli mirakelfrisk inatt. Blev typ sjuk på tre minuter, vet inte vad som hände. Någon som har en teori?

Jag tänkte se till att bli frisk så att jag kan gå på konfirmationen i morgon. Bra idé? I think so...

Hörde att Catta också blev sjuk, så jag kanske smittade henne. Förlåt!


Anna och Tor bakade lussebullar och pepparkaksbullar igår, de var helt otroligt goda. Jag tror inte att det var gift i dem, men man vet aldrig.

Någon som la märke till ljuset idag? runt klockan 11.00 helt galet!

Jag satt och kollade på Last king of Scotland idag, den är helt galet bra och sen såg jag, som ni kanske la märke till av tidigare ord, moulin rouge!

Jag vill höra vad som hänt idag och igår! Känner mig helt borta! Behöver skvaller och allt sånt som jag missat.


Bara för att

"Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I’m awesome. I’m your bro—I’m Broda!"

32 dagar kvar

Igår var det lördag.

Jag åkte in till söder med en massa underbara brudar. Marika, Malin, Frida, Patricia och Karin. Vi vandrade runt en himla massa och hamnade i helt sjukt djupa diskutioner om världsproblem, sverigedemokrater, homosexuella, gud. Helt galet, det gillar vi.

Vi köpte grejer här och var och jag är skyldig Karin 127 kronor, det kommer jag glömma bort.

Sen åkte jag till kallhäll till Ullis lägenhet. Hon yller år nästa helg så hon fick presenter och lägenheten va jättefin. Va där i några timmar och försökte få ur skvaller ur kusinerna men det gick inte så bra. När jag varit där ett tag så åkte vi hem. Hade en helt vanlig mys kväll med familjen, stooor familj. 6 pers. Tor försökte lära mig holy holy, jag kunde ackorden men det gick ändå inte så bra. Sen drogs saxofonen fram och jag är fan inte bra på det.

När jag vaknade i morse så hade jag en massa feber! Inte kul nånstans!


.

Stan eller kista med brudar idag!

Underbara helg långt bort i skogen

I helgen sa jag att jag skulle sluta blogga, tydligen inte.

Den här helgen har varit underbar utan gräns. På tre dagar har jag totalt sovit 4.5 timmar men jag skulle fortsatt på samma sätt i flera veckor om jag kunnat, det hade varit underbart. Kan inte beskriva vad det är som gör de här helgerna så underbara men underbara är de. Vill bara tillbaka!

Första kvällen snöade det och jag hoppades på att det skulle ligga kvar när vi gick ut. Mitt under andakten så märker jag att den ligger där, snö! Mitt leende måste ha nåt ända till månen! Anna gjorde en snöängel <3

Det var kallt, men vi frös inte. Kylan glömdes bort.

SURFIN' BIRD!
TIK TOK!
RÖÖÖÖÖD TRAKTOR!

Jag fick tillbaka göteborskan ett tag, men blev av med den ganska så direkt. Tur det!

Gurra fyllde år på söndan, så det va awesome!

På vägen hem skulle vi försöka komma på hur långt det va tills nästa läger, det är ungefär ett halvår dit... Ganska deppigt att komma på det när man står i kyrkan och precis kommit hem.

Tack alla underbara som var med på lägret, vi gjorde lägret <3

.

boring

Freakin'!

-"Jag måste ju inte använda DEN handen!" - Jocke!
-"Jag använder båda händerna..." - Gurra!
Såååå kul!

Sitter med en tekopp och tittar på Greys, mysigt. Inget SKUV ikväll, ville träffa folk men det blev inget med det. Kanske i morgon though. Ser inte fram emot i morgon, ser aldrig fram emot torsdagar, men jag tar det som det kommer.

Tor har planer på att göra bögrullesprit! Vad tycker ni om det? xD

På fredag äre BJÖRKÖ! Peppar som bara den! Har börjar packa idag :D :D :D


Sex and the city needed!

Satans jobbiga dag! Ger mig huvudvärk. Och i morgon måste man till skolan igen också. Ville följa med Marika och Malin idag, det hade gjort dagen så satans mycket bättre. Men det funkade ju inte :(

Åkte och gymmade i morse, det var ganska nice.

Ser på något sätt fram emot den kommande veckan, två dagar i kyrkan. Ledig tisdag, gym. Träning måndag och torsdag, sen BJÖRKÖ hela helgen med älsklingarna <3 

Totalt ovettig dag, totalt ovettig helg!

Saknar Ingela <3

Behöver "sex and the city" nu! Ska nog ta och gå och hämta boxen

Oh la!

Sitter i mitt badrum, lyssnar på The Kooks! Blev nyss tvingad att uppdatera bloggen så nu skriver jag.

Har inte hänt mycket.

Nästa helg drar jag till Björkö med en massa guys, helt otroligt pepp.

Kollade på EMA idag, missade Tokio Hotel igen... men jag lever.

I morgon fyller Tor år så jag kommer nog inte träffa Anna på några tusen år men Emma är på väg hem. Vet inte vad som händer ikväll, men det löser sig.

Vill ha en pratarkväll och bara lösa ut alla knutar!

Il se dissout!

RSS 2.0