Jag missar dig <3

Danspass idag med Malin och Karin igen, har kirrat kort för hela 2010 nu! Träffade Klara och Sara också, dom små pärlorna <3

Jag är ledig i morron och det blir nog ganska så mycket matematik plugg som vanligt. Nån måste underhålla mig.

Skuv i morgon <3

Har egentligen ingenting viktigt att skriva...

il se dissout!

Bortblåst!

Har inte skrivit på några miljarder år och nu är det dags!

Hallå!
Har inte skrivit sen förra torsdan och det har hänt lite grejer.

I fredags kom Marika och Daniel till jakan och hälsade på, det va trevligt. Gick i skolan och sen drog jag över till Karin och träffade Daniel, Marika och Karin, satt och babblade ett tag och jag blev helt galet flummig! På kvällen drog jag över till Daniel uppe i långt åt helvete skogen Högby med Patricia i min galet fina röda jacka som invigdes med kärlek. Vi kollade på Benjamin Button och Blood Diamond, somnade under Blood diamond, men jag älskade Banjamin Button. Det blev jag, Patricia, Daniel, Marika, Tompa, Söder, Nisse, Samuel(Kaj?) och Sara! Det var en mysig kväll och jag och Marika sov över och kollade på coupling när alla hade gått <3

I lördags fyllde Fanny 15 så vi gjorde tårta till henne hemma hos oss, den blev jättegod. Det var Tor, Anna, Fjorton, Fanny, Jag och Marika. Fanny fick presenter och vi kollade på Sex and the city som vanligt. Sen lagade jag mat och så drog vi ner till stationen för att ta tåget in till stan, när jag, Anna och Tor stod och väntade på tåget så mötte vi Henke och en kille jag inte kommer ihåg namnet på, dom babblade. Precis när tåget kom så kom Emma(Cederlund) och vi tog tåget in till stan för att mötta upp syster Emma. Vi gick över till China och sååååååååååg HAAAAAARISPRAY! Den ägde och jag älskar verkligen teater!

I söndags åkte jag in till stan med Patricia och Malin och vi fastnade på Mcdonken där vi satt och pratade hur mycket som helst, det var jättetrevligt.

Idag var jag i skolan och alla odds säger åt mig att jag borde vara arg, irriterad, deppig och nere men jag är helt enkelt glad! Jag lekte med Felicias finlandsplinga idag, blev lite småkär i den. Vi bytte bildgrupper idag så vi fick leka med lera <3

il se dissout!

jow

Hallå!

Har inte skrivit på några tusen år!

Tänker fan inte skriva nu heller!!

Torsdag

Hallå!

Vaknade och ville absolut inte gå upp! Tvingade upp mig själv i alla fall och sen drgo jag till skolan, segt hela dagen, men jag överlevde :) Fick sluta en timme och 20 min tidigare för att min SO lärare äger! Åkte till träningen och träffade Marika och fick skvaller!

Jag är en av Marikas hjältar <3


Irriterad, trött, fuck!

Idag är en sån där dag då jag vaknar inte kan komma på någon anledning att gå upp ur sängen över huvud taget, då jag bara vill ligga och sjunka längre och längre ner i den tills jag till slut försvinner helt. Jag orkar verkligen inte! Ser bara negativt och svart framför mig. Fan!

Negativa tisdag!

Hallo!

Tisdagar är inga bra dagar, dom försvinner och man tröttnar bara på dom totalt. Inte kul!

"I'm about to lose control but I think I like it, AOUW!!" varje dag <3

I morgon är det onsdag och onsdagar är bra dagar, dom tycker jag om. En lektion i morgon, lärarfri, ska nog dit och teckna lite iaf. Alla andra drar ut i skogen, så det kommer att vara fett tomt i skolan, segt! 

I morgon ska jag skvallra! Med Marika och sen ska jag ta och tvinga Hanna att uppdatera sig lite :D 

il se dissout!

(totalt meningslöst inlägg)

Suddenly I see!

"The minute you walked in the joint
I could see you were a man of distinction,
a real big spender
good looking, so refined
Say wouldn't you like to know what's going
on in my mind
So let me get right to the point
I don't pop my cork for every guy I see" <3
Den har suttit på min hjärna sen vi dansade igår!

Idag kom vi på att jag och Marikas träffas varje dag, vilket äger. Vilka hänkar på dans i morron?

Jag vet inte hur många gånger jag blivit skrämd idag... Jag och Felicia satt och sjöng i bildhuset idag! :D Vi äger på det!

Kom till skolan 10.00, sen och stressad... kommer dit och får höra att bruden ställt in första lektionen, så det blev två timmars hål helt utan anledning! Två lektioner idag men ändå var jag i skolan mellan 10.00 till 16.50 på grund av alla satans hål!
I morron är det ett tvåtimmars hål...


"Det finns tre ting som inte kan döljas. kärlek, rök och en man som rider på en kamel."

Hallo!
"Asså, du e taggig!" - Anna till Tor

Igår åkta jag över till Patricia vid halv tio för att ha en vanlig galen kväll med en massa människor. Jag kom vandrandes i 12cm klackskor och en massor med glitter och Marika kom och mötte mig och så gick vi in och där satt redan Malin, Karin, Patricia, Fabian och Söder! Jag såg den andra halvan av butterfly effect och jag förstod ändå mer än Fabian på nåt sätt. Gillar't! Den va bra men jag var inte helt nöjd med slutet.

När filmen var slut gick vi ut på promenad, myyyyys! Vi la oss på berghemskullen och stirrade på stjärnorna, det var helt galet mycket stjärnor, Marika upptäckte att solen va rund och det avslutades med en skuv-cirkel. Att stirra på stjärnorna är himla underskattat, det borde göras oftare, man blir fridfull och man hinner tänker <3

Sen gick vi in och blev galna, vi kastade popcorn och kringlor och var precis som vi alltid är när klockan blir "lite för lite sömn". Det va precis lika kul som alltid!

Vi låg och babblade jättelänge och jag somnade innan folk slutade prata och så vaknade jag. Vi vaknade vid 6 och började "viska" det gick inte så bra så efter ett tag vaknade Karin, Patricia och Malin också och dom va ganska irriterade på oss, men vi kunde inte hålla käften för det är absolut inte våran grej! Jag sov väl totalt 2.5 timmar den natten, men det behövdes inte mer.

Tack alla underbara <3

Två lektioner, en liter kaffe, en norsk mössa och kloka ord som alltid!

Hallå!!

Idag började jag 11.45, Klara, Fabian och Söder slutade 11.00 vilket var ganska fail från min sida. Hade två lektioner, gympa och bild. Syster kom förbi på bilden bara för att visa att hon fortfarande lever. 
Sen drog vi till tåget och träffade Karin (Svärd) det va trevligt och hon va glad som vanligt, svininfluensan? Karin kastade onda blickar mot osten på våran sallad hela vägen.

Sedan kom jag in och mötte Söder, Fabian och Marika och det va dags för kaffe! 4 stora kaffelatte med vit choklad!
Jävligt gott <3 Vi försökte lära Söder att dricka kaffe men det utan framgång!
Fabian drack istället ungefär 1 liter kaffe, vilket gjorde honom lite lagom pigg och lite lagom proppmätt!
När vi satt där upptäckte Fabian att klockan var halv fem och en otroligt rolig kommentar kom upp...

"-klockan är halv 5...
 -ja...? När skulle du bort?
 -Mina föräldrar tänkte åka halv 5..."

Klantskalle där!
Det blev en lyckad eftermiddag i alla fall <3 (läs Marikas blogg för rolig bild och lite mer kommentarer om dagen)

I morron drar folket till Patricia för en awesome kväll! Vi vet inte riktigt hur den ska avslutas, men det löser sig! <3

Smittad av matteboken!

Sjuk flicka i sängen, med matteboken! Jag är sjuk och får därför några extra anledningar att klaga.
Det blir ingen träning ikväll, kommer ligga hemma och hosta och plugga matte istället... Målet var egentligen att jag skulle vara frisk idag, men jag vara bara sjukare så jag skjuter fram målet till i morgon istället, hoppas! På lördag måste jag i alla fall vara frisk för då ska jag ju träffa alla igen!

Igår hade vi "mini-skuv" och vi upptäckte Marikas otroligt söta rädsla för ballonger, och vi vandrade runt i Viksjö som vanligt och kraschade hos Jossan, vi satt där och hade det mysigt ett tag. På vägen hem blev jag totalmobbad av Gurra, Tor och Anna, men jag har börjat vänja mig lite vid det nu.

Vad händer i morgon? För då tänker jag fan va frisk!

Det är något speicellt med glitter <3

il se dissout!

Lyckopiller!

Vaknade utan att kunna få fram ett ljud, halsen bränner som bara den! Kanske inte va så jättesmart att dansa när jag blir sjuk och grejer. Ska snart ta och åka ner till skolan, men inte än.

Jag saknar sommarlovet!
Jag saknar snowboarding!

Jag vill bli frisk igen, finns det nåt mirakelpiller som kan rädda mig ur den här skiten?



il se dissout!

Glitter <3

Tjenare fan!

Kom just hem från ett skönt träningspass med Malin och Karin. Gillar't starkt! Borde pluggat lite, men skit samma, det löser sig! I morron börjar jag ett så det blir sova sova sova på morronen, har inte vågat sätta på väckarklockan sen förra måndagen på grund den sjuka huvudvärken jag fick då och i morgon behöver jag den inte heller. Hade inga klackskor idag, och det ska ändras i morron!

Får se när jag åker ner, kanske åker ner tidigare bara för att faktist göra nåt... typ käka med Karin.

Köpte något riktigt glittrigt idag! Jag glittatrde hela eftermiddagen. Den sitter på mig på lördag, så då får ni se den! Den får 5 plus i kanten <3

il se dissout!

<3



Myskväll!

Hejsan hoppsan!

Igår hade vi en jättemysig kväll hos Patricia, det blev Marika, Karin, Daniel, Malin, Sara, Jag och Söder. Vi skvallrade och babblade och kollade på Twilight, det va himla mysigt, har inte träffat alla dom människorna samtidigt sen innan skolstarten fan!

På onsdag tänker vi ha miniskuv som en smygstart för riktiga Skuv som startar näta onsdag. Kom dit då, vi träffas vid ica och gör nånting därifrån, vet inte riktigt vad men kom med ideer och skriv på facebook.

Jag är ganska tom på skvaller just nu, så det skulle vara trevligt med lite uppdateringar(som inte är spekulationer om mig, för jag vet redan allt om mig).

il se dissout!

Jonas!

Älskar bloggen vafan, får mig att skratta varje gång, känns på nåt sätt som att bloggen reflekterar skrivaren i det här läget!!

Jonas Lundberg!

Läs den!

Bilderna



Jag tror att det är jag som tagit alla bilderna, annars är dom lånade av Marika - Kamera: Marikas!

Fjorton fyller femton...

Totalt lyckad kväll igår! Vi var hos Frida och gjorde tårta, chokladfontän, smarties, frukter. Det va himla trevligt, fick träffa Emil och vi försökte självklart lära honom att dricka kaffe, men det gick inte sådär jättebra... Men det kommer nog :) Vi kollade på sex and the city filmen, gick promenad såklart, vad annars? Vi såg legally blonde!! När vi skulle ta oss hem så hällde ag ut vhoklad över hela golvet över ungefär hela nerdevåningen, men det va ändå inte mitt fel förstår ni. Kom hem vid typ kvart över ett, men det var i alla fall en himla lyckad kväll!

Bilder kommer senare <3

il se dissout!


Puss istället för kram!

Fortsätt att älska!

I morgon börjar jag ett så jag ska sova sova sova! Och plugga matte såklart... Får se när jag åker ner till skolan, kanske åker ner tidigare och käkar med Karin, får se det. Hoppas det händer nåt kul i morgon så att man inte bara går runt på lektioner... det är segt!

Saknar alla fjortisar från tofta-09!
Sedan blir det kvällen och SKUV <3 Hoppas att det blir bra!




Jag har underbara systrar!

il se dissout!

FRUSTRATION!

Frystrationen bränner! Men vafan, det är bara ord!


Skvaller!

Frida Wilhemson är tillsammans med Emil Wallin!


Skvaller!

Jag måste bara skriva det!!

Jossan och Emil är officielt tillsammans!!
Sen tror jag att Fjorton(Frida) har nån liten minigrej för hennes lilla Emil också ;)

Allt försvinner, fan va jobbigt!

Har inte skrivit på tusen år så det kanske är dags nu.

I söndags åkte jag in till skansen för att titta på djur och det finns helt galet mycket söta djur!
Har gått i skolan och upptäckt att jag kommer att få plugga helt galet mycket matte det här året, prov nästa torsdag på 50 sidor ur boken, det blir plugg plugg plugg.

Har börjat bli smått paranoid!
Vet inte riktigt hur jag ska tänka!
Vet inte vad som är rätt!

Vill göra nånting! Träffa folk! Saknar sommarlovet så jävla mycket!

Behöver ett extra lyckopiller!

Där tog mina ord slut...

il se dissout

RSS 2.0