Hemkomst

HEMMA! SEG! SAKNAD! KÄRLEK! UTMATTNING! ÄLSKAR ER!

WIIE!

TAGGA GÄRNET FÖR NU KÖR VI!!

Underbara sjukhuvuden!Fuckin' awesome dudes! Blev sjukt överlycklig när jag såg den här. Saknar det så sjukt mycket. Tack för fyra underbara år av mitt liv <3

Struck by...

Passion baby! Hot hot!
It's time to take i leap!

Fått mig en kväll med kladdkaka och pepptalk från mina flickor. Satsa med anfall för att få ett starkt deffens. Tio dagars match. Jag ska satsa som en fotbollsmatch och få respons som en handbollsmatch och skapa mig en egen matcn! Helt sjukt. Men kloka ord. Tror jag hängde med lite grann på ett hörn.

Graduation på engelska. Fick säga hejdå till alla som försvinner. Det var deppigt men mysigt. Massa fina tal. Saknar fortfarande dom sista dagarna på engelska <3

Midnattsbad - inställt!


Ting ting ting ting ting ting!

Igår var en riktigt produktiv dag!

Var i skolan och blev överaskad med ett oförberett omprov i samhälle, inte kul. Men satte mitt G så nu kan jag andas ut.

Sedan åkte jag och köpte mig en massa fina saker! Shorts! Linne! Byxdress! Sommarkläder <3
Jag gymmade senare i Bolinder! Älskar Bolinder gymmet!

På kvällen vandrade jag sjukt långt! Jag har blivit promenadgalen. Gick från mig till graninge och träffa Malin, från graninge till Görväln slott och drack kaffe, från görvälns slott till Västra Jakan, över Höjdvägen till Lunden. På väg mellan Lunden och Emils var Malin... väldigt rolig...!!! Hahahahaha! MITT LÖV! (Hon slängde lövet på marken, blev sedan otroligt ledsen och sa "nej! Men nu känner jag mig elak!" och plockade upp lövet igen, medkänsla på hög nivå.) Då var vi inte direkt diskreta! Vi gick till dansgaraget och Malin säger... "Men! Var är skoolan?? Den ska ju vara här!" Sen gick vi till Olovslund och taggade ner lite, mysigt! Till slut gick vi ner till stationen och jag lämnade Malin och vandrade hem igen!

Finns det inte nånstans där man kan mäta hur långt det är på en karta??? Hittade det! Igår gick jag 13.7 km bara på kvällen!


RSS 2.0